WordPress onderhoud

Onderhoud & beveilig uw WordPress website!

Voor WordPress onderhoud bent u bij ICREATOR aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website en plugins altijd up-to-date zijn. Tegen spammers en scrapers (e-mail) beveiligen wij uw WordPress website ook, dat doen wij standaard!  Het is belangrijk om uw WordPress website en plugins zo vaak mogelijk bij te werken. Gebeurt dit niet dan is uw website een makkelijk doelwit voor hackers. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw WordPress onderhoud, daarbij hoeft u niet meer een speciale programma te downloaden om uw updates te doen/aan te passen. Geef het WordPress onderhoud uit handen, wij nemen de verantwoordelijkheid op ons en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het downloaden van programma’s om uw updates uit te voeren.

Veilige WordPress website

Nu WordPress steeds populairder wordt en er dus steeds meer WordPress sites online komen, is het ook voor hackers interessant om te zoeken naar de beveiligingsgaten in WordPress. Hoewel WordPress erg veilig is, worden WordPress websites toch regelmatig gehackt. De oorzaak ligt grotendeels bij zwakke wachtwoorden, een lekke plugin, of een slecht update-beleid. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website veilig wordt onderhouden – maar ook gebruikersdata en bezoekersinformatie beschermd is tegen hackers.

Stabiele WordPress website

Updates van WordPress, thema’s en plugins? Wij nemen dit voor onze rekening. Wij weten van plugins wat het inhoud en wat het doet en met welke prioriteit het geüpdatet moet worden. Zo zorgen wij ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien zonder problemen. Wij onderhouden veel contact met u en daarbij kunnen wij precies de perfecte oplossing vinden voor het onderhoud dat nodig is.

Updates

Wij updaten WordPress en plugins, veiligheidsupdates worden direct uitgevoerd. Indien nodig updaten wij ook het thema van uw WordPress. Uw WordPress onderhoud was nog nooit zo eenvoudig!

 

Back-ups

Wij maken dagelijks of wekelijks een back-up van uw website. Indien gewenst kan dit tweemaal per dag gebeuren.

 


Kies uw pakket

Support per maand

Updaten van WordPress

WordPress plugins updaten

Beveiliging tegen spam

Beveiliging tegen bruteforce en DDoS aanvallen

Backups

Monitoring

Optimaliseren van database

Controle op deadlinks

Standaard

14,95

per maand

4 uur

Geavanceerd

34,95

per maand

8 uur

Premium

69,95

per maand

12 uur

 

*Contractduur is minimaal 6 maanden daarna is deze maandelijks opzegbaar.