WordPress website laten maken voor uw bedrijf

WordPress website laten bouwen?

U bent een start-up, een gevestigde ondernemer of een particulier die geïnteresseerd is om een website op maat te laten bouwen? Dan bent u bij ICREATOR aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere keuzes in de vorm van pakketten, binnen een week kan uw website al online staan. Mocht u kiezen voor ons premium pakket dan bouwen wij alles volledig op maat en is de levertijd iets langer namelijk tussen de twee en drie weken. Wij willen graag bijdragen aan het succes van uw bedrijf en een goedwerkende en professionele website is dan een echte must! Kies voor kwaliteit, kennis en ervaring. Kies voor ICREATOR!

WordPress website onderhoud

Nadat uw WordPress website is gebouwd moet hij natuurlijk wel bijgehouden worden, soms moet er bijvoorbeeld een plug-in geüpdatet worden. U kunt ervoor kiezen om ook het onderhoud van uw WordPress website uit te besteden aan ICREATOR. Wij zorgen er dan voor dat uw website altijd up-to-date is. Zo houdt u tijd over om te besteden aan wat echt belangrijk is voor uw bedrijf, wij verzorgen de rest!

Lees hier verder over de voordelen van WordPress website onderhoud

Een budget website, of één op maat?

Wij geven u de keuze uit drie pakketten: Starter, Basic en Premium. U weet natuurlijk zelf het beste wat bij u past! Mocht u een pakket enigszins willen aanpassen dan denken wij graag met u mee. Wij zien geen problemen, wij denken in oplossingen en geloven in advies op maat. Dat is dan ook exact wat u krijgt als u uw WordPress website door ons laat bouwen. Alles gaat altijd in overleg en wij van ICREATOR stoppen pas als u tevreden bent. De prijzen en inhoud van de pakketten ziet u hieronder in de tabel.

 


Kies uw pakket

Template Design

Custom Design

SEO vriendelijk

Google Analytics ingebouwd

Onbeperkte pagina´s

Responsive

Beveiligde website

Professionele Feedback

Google maps ingesteld

Website-snelheid optimalisatie

XML-sitemaps

Ingebouwde webshop

2-talig Translate

3 of meer talig Translate

1 jaar Domein Hosting

Eigen logo ontwerp

Wij schrijven uw teksten

Gratis premium onderhoud

Starter

599,-


Geen

Basic

999,-


1 Maand

Meest gekozen!

Premium

2999,-


2 Maanden

 

SEO (search engine optimalisation)

Goed gevonden worden op populaire zoekmachines zoals Google is van groot belang en heeft grote invloed op uw klandizie. Het is dus vanzelfsprekend dat wij u een SEO vriendelijke website bieden. Mocht u al een website hebben en wilt u de SEO van uw website optimaliseren? Ook dan kan ICREATOR u helpen, laat een professional naar uw site kijken zodat u hier nog meer profijt uithaalt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

De kracht van ICREATOR

  • Ervaren en gemotiveerd team
  • Wij werken met de flexibele scrum methodiek
  • Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de nieuwste internet trends.
  • ICREATOR is altijd gericht op de groei van uw bedrijf
  • ICREATOR is service gericht en staan u altijd bij voor advies en ondersteuning

 

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met vragen over WordPress.