Webdesign

ICREATOR  kan voor u een eigen op maat gemaakte website maken met een uniek ontwerp. Webdesign van ICREATOR is responsive, dit betekent dat hij automatisch aanpast voor PC, laptop tablet en mobiel. Wij maken uw website in WordPress zodat u hem zelf op gebruiksvriendelijke wijze kunt onderhouden.  Wij bouwen onze websites altijd SEO-verantwoord zodat de websites altijd goed te vinden zijn met behulp van zoekmachines. Uw website wordt responsive door ons opgeleverd, tenzij anders door u aangegeven of gewenst. Uw website is dus bij iedere bezoeker perfect in beeld, en Google houdt heel erg van responsive websites. Ongeveer 60% van uw bezoekers gebruiken tegenwoordig een tablet of een mobiel en dit worden er alleen maar meer. Responsive webdesign wat goed wordt weergegeven op alle schermen en makkelijk is te gebruiken is de sleutel tot een succesvolle website.

XL-Studenten-Uitzendbureau webdesignStudentenvacature webdesign

Wij gebruiken scrum tijdens het creëren van een website om overzicht te behouden en zodat het proces soepel verloop.  Scrum is een Agile aanpak voor het incrementeel ontwikkelen van innovatieve producten. Het is een waarde gedreven aanpak die ervoor zorgt dat de voor de opdrachtgever en eindgebruikers meest waardevolle product wordt opgeleverd binnen de beperkingen van tijd en budget. Het gaat bij de Scrum methode dus om het creëren van klant waarde in plaats van het voldoen aan een vooropgezette planning. Scrum zorgt ervoor dat er een product wordt opgeleverd dat voldoet aan de behoeften van de klant, goedkoper en sneller is om te ontwikkelen, en van de vereiste kwaliteit is.

 

Hoe mooi de verhalen over techniek en design ook kunnen zijn, het gaat uiteindelijk om resultaat. Van tevoren hebben hebben we doelen en doelstellingen vastgesteld. Om aan te kunnen tonen dat deze ook behaald worden, kan u onze eerder gemaakte websites bekijken.

Meer weten over wat ICREATOR voor u kan betekenen in webdesign? Neem dan contact met op ons op!